вівторок, 28 липня 2015 10:50

Рада скасує вибори на Донбасі - експерт

Рада скасує вибори на Донбасі -  експерт
Фото: tsn.ua

Політолог Віктор Небоженко згоден з главою Донецької військово-цивільної адміністрації, що вибори на Донбасі потрібно відкласти. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Не випадково особистий багаторічний друг Порошенко Павло Жебрівський закриває Донецьку область від "Опозиційного блоку", який контролюється Кремлем. Ця партія може там виграти. Донбас і так нам вже делегував потужну п'яту колону до парламенту. Більше того, там, де йде війна, не можна проводити вибори", - наголосив експерт.

Небоженко вважає, що восени Верховна Рада проголосує за скасування виборів на Донбасі. "Більшість в парламенті складається з пропрезидентської та пропрем'єрської партій, які підуть назустріч Порошенку. Вони прекрасно розуміють, що проводити вибори там небезпечно. Тому що після цього може виникнути питання про створення особливих територій", - пояснив політолог.

"Рішення правильне. Інше питання, що таким чином Порошенко створює сумнів з приводу використання цього електорату під час президентських виборів. Виходить, тоді ці люди були потрібні, а зараз - ні", - додав він.

Нагадаємо, голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що вибори на Донбасі слід відкласти до 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Рада скасує вибори на Донбасі - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути