четвер, 23 травня 2013 18:26

Рада відмовилась обговорювати наслідки Пенсійної реформи

Рада відмовилась обговорювати наслідки Пенсійної реформи
Фото: unn.com.ua

Верховна Рада відмовилась обговорювати наслідки Пенсійної реформи. За проект постанови про наслідки Пенсійної реформи, запропонованого депутатом від "УДАРу" Павлом Розенко, проголосували 179 депутатів.

Депутати від опозиції в чергове піддали нищівній критиці Пенсійну реформу та зауважили, що Кабмін готує нові плани щодо підвищення пенсійного віку.

У свою чергу регіонал Олександр Стоян зауважив, що не бачить потреби у проведенні слухань з такою назвою. Він пояснив, що минуло не достатньо часу для того, щоб говорити про наслідки реформи.

Водночас Стоян вважає, що Пенсійна реформа потребує змін. "Можливо потрібно підтримати запропоновану Володимиром Литвином ініціативу щодо більш плавного підвищення страхового стажу необхідного для отримання пенсії", - сказав він.

Верховна Рада 17 квітня 2013 року відмовилася скасовувати пенсійну реформу, започатковану владою у 2011 році. За зменшення пенсійного віку голосували опозиція та комуністи.

Нагадаємо, заступник голови правління Пенсійного фонду України Валентина Никитенко повідомила, що скасування пенсійної реформи коштуватиме Україні 12,7 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Рада відмовилась обговорювати наслідки Пенсійної реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути