вівторок, 17 січня 2017 10:23

Рабінович запропонував Україні припинити співпрацю з МВФ

Рабінович запропонував Україні припинити співпрацю з МВФ

Україні не потрібні ні МВФ, ні Росія, ні Європа. Україні необхідно мати свою, проукраїнську позицію, спрямовану на те, щоб люди краще жили.

Таку думку висловив лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, коментуючи в прямому ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112-Україна" вимогу МВФ до України з приводу чергового траншу.

"МВФ дуже послідовний у своїх вимогах до України - під його диктовку ми знищуємо цілі галузі, вивозимо свій український ліс, щоб їм там, у Європі, легше дихалося. Давайте ще підвищувати пенсійний вік і забудемо, що тривалість життя у нас найнижча в Європі, - це означає, що українцям потрібно довічно працювати до пенсії. І що означає - ухвалити закон про продаж української землі до весни: там що, всі подуріли. Нашій країні не потрібно співпрацювати з цією організацією", - заявив політик.

Голова підкомітету ВР з прав людини навів у приклад Ірландію, яка відмовилася від співпраці з МВФ і стала країною з економікою, яка прогресує. Грецію, яка "відправила" МВФ і теж стала нормально розвиватися і працювати. Тому, вважає народний депутат, Україна має наслідувати приклад цих країн: "Україні не потрібно співпрацювати з МВФ, не можна виконувати їхніх вимог. Що значить, продавати землю зараз, коли всіх довели до зубожіння! Її скуплять не прості українці, зовсім інші люди, ми знаємо, хто", - зазначив він.

"Упевнений, що день, коли МВФ піде з України, буде днем ​​звільнення. Хіба справжній друг прийде до вас у будинок і скаже: знаєш, розвали його і тоді дружитиму з тобою далі? Хіба справжній друг скаже: підніміть вік пенсіонерам, вирубайте ліс, убийте економіку", - зауважив Вадим Рабінович.

"Україні не потрібні ні МВФ, ні Росія, ні Європа. Україні необхідно мати свою, проукраїнську позицію, спрямовану на те, щоб люди краще жили", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович запропонував Україні припинити співпрацю з МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути