середа, 21 квітня 2010 17:22

"Регіонал" задоволений "безсумнівною перемогою та успіхом" Януковича

"Регіонал" задоволений "безсумнівною перемогою та успіхом" Януковича

Народний депутат з фракції Партії регіонів Олексій Плотніков задоволений підписанням угоди між президентами України та Росії про зниження ціни на газ. Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"Зниження ціни на газ у розмірі $100 у разі, якщо вона буде більше $330 за тисячу кубометрів, чи 30% від суми контракту, якщо нижче - це безсумнівна перемога та успіх президента і нової влади. Нам вдалося на третину зменшити ціну на газ в порівнянні з попереднім урядом", - зазначив Плотніков.

Депутат наголосив, що при підписанні документів мова не йшла про обмін ціни на газ на подовження терміну перебування Чорноморського Флоту Росії у Криму.

"Це паралельні домовленості. Тут нема чогось такого, що б зачіпало наші національні інтереси. Адже флот перебуває у нас і зараз", - додав він.

Плотніков зізнався, що вже ознайомився із критичними заяви опозиції щодо підписаних угод.

"В принципі, головна функція опозиції - це критика влади. Вони цим і займаються. Але особисто я не думаю, що є якісь об"єктивні причини, щоб звинувачувати владу в порушенні Конституції", - зазначив депутат.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що на позачерговій зустрічі Президентів України та РФ були підписані угоди про те, що Україні надається знижка на вартість природного газу з Росії, а Чорноморський флот залишається на території України ще 25 років, починаючи від 2017-го.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" задоволений "безсумнівною перемогою та успіхом" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути