вівторок, 18 жовтня 2011 20:30

Путін заявив, що сьогодні підпишуть "Договір про зону вільної торгівлі"

Путін заявив, що сьогодні підпишуть "Договір про зону вільної торгівлі"

Глави урядів СНД на зустрічі у вівторок у Петербурзі добилися "несподіваного для себе результату" - погодили і домовилися підписати договір про зону вільної торгівлі, повідомив прем'єр Росії Володимир Путін.

"Сьогодні договір буде підписаний, з чим я вас всіх і вітаю", - сказав російський прем'єр, відкриваючи засідання Ради глав урядів СНД у розширеному складі.

Путін зазначив, що договір вдалося остаточно погодити в ході зустрічі прем'єрів країн СНД у вузькому складі, яке тривало кілька годин.

"Мені доведеться змінити свій виступ істотно, оскільки несподівано для себе в результаті довгих, досить гострих, але конструктивних переговорів ми прийшли до рішення головного питання, заради якого, власне, сьогодні і зібралися. Ми домовилися про підписання сьогодні Договору про зону вільної торгівлі в рамках СНД", - зазначив Путін.

Прем'єр зазначив, що в ході напруженого обговорення "ми домовилися, підправили і погодили цей документ".

Нагадаємо, більшість жителів України підтримують і підписання угоди про Зону вільної торгівлі з Євросоюзом і вступ України до Митного союзу з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

Зараз ви читаєте новину «Путін заявив, що сьогодні підпишуть "Договір про зону вільної торгівлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути