середа, 04 березня 2015 13:17

Путін пов'язав вбивство Нємцова з "кольоровими" технологіями

Путін пов'язав вбивство Нємцова з "кольоровими" технологіями
ria.ru

Президент Росії Володимир Путін, виступаючи на колегії міністерства внутрішніх справ, зажадав "позбавити Росію від трагедій" на зразок вбивства співголови партії РПР-ПАРНАС Бориса Нємцова.

"Потрібно позбавити, нарешті, Росію від ганьби і трагедій на зразок тієї, яку ми зовсім недавно з вами пережили і бачили: маю на увазі зухвале вбивство Бориса Нємцова прямо в центрі столиці", - заявив Путін.

За словами президента Росії, в першу чергу необхідно підвищити рівень розкриття злочинів, як нових, так і скоєних у минулі роки.

"Тут дійсно необхідний кардинальний перелом, нова якість роботи і органів МВС, і всієї правоохоронної системи. Найсерйознішу увагу слід приділити резонансним злочинам, у тому числі і з політичною підосновою", - підкреслив Путін.

Виступаючи на колегії МВС, російський президент також заявив, що дії екстремістів в Росії "стають все більш витонченими". За його словами, вони, в тому числі, намагаються використовувати "так звані "кольорові" технології - від організації незаконних вуличних акцій до відкритої пропаганди ворожнечі та ненависті в соціальних мережах".

"Мета очевидна - спровокувати громадянські конфлікти, вдарити по конституційним основам нашої держави, по суверенітету країни в кінцевому підсумку", - сказав Путін, відзначивши важливість миттєвої реакції на будь-які сигнали про підготовлювані акції екстремістів і проведення профілактичної роботи, "особливо в молодіжному середовищі".

Зараз ви читаєте новину «Путін пов'язав вбивство Нємцова з "кольоровими" технологіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути