субота, 28 листопада 2015 14:59

"PUTIN STOP": спікер Держдуми РФ у Бухаресті наштовхнувся на протест

Автор: dw.com
 

Українські депутати влаштували протест під час виступу спікера російської Держдуми Сергія Наришкіна у румунському парламенті.

Як повідомляє "Deutche Welle", парламентарії 27 листопада розгорнули плакат "2008-ий - Грузія. 2014-ий - Україна. Хто наступний? Путін, зупинися!".

У відповідь на протест Наришкін попросив голову румунського парламенту зупинити цей "цирк" і запропонував учасникам протесту зайняти місця в залі. Прохання спікера Держдуми було проігнороване, відтак він продовжив свій виступ, сказавши, що протест йому не заважає.

Як зазначається, Наришкін прибув до Бухареста для отримання повноважень голови Генасамблеї парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва. Створена у 1992 році організація об'єднує країни Чорноморського басейну - Туреччину, Болгарію, Румунію, Грузію, Україну та Росію. ЇЇ штаб-квартира знаходиться у Стамбулі.

Зараз ви читаєте новину «"PUTIN STOP": спікер Держдуми РФ у Бухаресті наштовхнувся на протест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути