середа, 21 серпня 2013 19:22

Путін розмовляє з Януковичем тоном начальника - експерт

Путін розмовляє з Януковичем тоном начальника - експерт
Олексій Гарань. Фото: glavcom.ua

Тактику, яку обрав російський уряд щодо України, затіявши торгову війну, не можна назвати успішною. Навряд чи докладні заходи Кремля зможуть вплинути на євроінтеграційні плани України або зробити президента Віктора Януковича більш поступливим.

Про це в коментарі Цензор.НЕТ заявив професор політології Національного університету "Києво-Могилянська академія" Олексій Гарань.

"Росія так і не навчилася гнучко вести себе по відношенню до України, і торговельна війна, яка мала яскраво виражений політичний характер, в черговий раз це показала. Москва навіть намагалася приховувати очевидних мотивів таких дій по відношенню до України, при кожному зручному випадку намагаючись нагадати про те, що очікує Україну в разі підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Я думаю, що така тактика, швидше за все, буде мати контр-ефект ", - вважає Гарань.

Тим часом, експерт підкреслив, що Віктор Янукович *, у свою чергу, теж прекрасно розуміє, "якщо зараз Путін з ним розмовляє таким чином, що тоді буде, якщо допустимо, зірветься підписання Угоди про асоціацію з ЄС або у випадку, якщо Україна заженуть до Митного союзу. Це тон начальника. Путін буде великим начальником. Мені здається, що це якраз Янукович розуміє ", - підкреслив Гарань.

Зараз ви читаєте новину «Путін розмовляє з Януковичем тоном начальника - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути