субота, 14 грудня 2013 15:22

Спецтема: Євромайдан-2013

"Путін! Путін! Путін!" - "регіональний" майдан просить допомоги у РФ (онлайн трансляція)

"Путін! Путін! Путін!" - "регіональний" майдан просить допомоги у РФ (онлайн трансляція)

У суботу, 14 грудня, на Європейській площі Партія регіонів організувала концерт на підтримку глави держави Віктора Януковича.

За словами очевидців, на мітинг прийшли близько 30 тисяч осіб, тоді як провладна політсила обіцяла зібрати 200 тисяч людей. Он-лайн трансляцію забезпечує державний канал "Перший національний", який фінансується коштом простих українців.

Зі сцени виголошують промови переважно нардепи-"регіонали". Зокрема Григорій Смітюх закликав присутніх скандувати прізвище президента РФ Володимира Путіна. На що люди відгукнулись дуже в'яло. Нардеп же сказав, що сподівається, що очільник Росії почує цей майдан, "почує прохання українців про допомогу".

Раніше зі сцени виступив Вадим Колесніченко, виступ якого зводився переважно до образ Євромайдану та лідерів опозиції.

Також слово мав і прем'єр Микола Азаров. Зі свого боку він запевнив, що для того, щоб Україну пустили до ЄС, країні доведеться узаконити одностатеві шлюби. Варто зазначити, що раніше подібну риторику озвучувала політична сила Віктора Медведчука та комуністи.

Розважають "регіоналів" Олександр Кривошапко, Наталія Валевська, незряча співачка Олена Ковтун та інші.

Нагадаємо, раніше виступити зі сцени "регіоналів" відмовились Віктор Павлік та Павло Зібров, хоча їм пропонували гонорари, у 40 разів вищі за стандартні. Крім того, Кузьма із гурту "Скрябін", який у 2004 підтримував Партію регіонів, зараз також відмовився співати на одній сцені з ПР та підтримав Євромайдан.

Зараз ви читаєте новину «"Путін! Путін! Путін!" - "регіональний" майдан просить допомоги у РФ (онлайн трансляція)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

316

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути