понеділок, 25 січня 2016 11:15

Путін перекинув Росію у XX століття - Боровий

Путін перекинув Росію у XX століття - Боровий

Росія одномоментно з XXI століття перемістилася в XX.

Про це "Апострофу" сказав російський опозиціонер Костянтин Боровий.

"Військові програми перетворюються просто на пропагандистські кампанії. Немає ресурсів для будівництва військової техніки, забезпечення її сучасною електронікою, сучасними чипами та іншим. І найголовніше - це те, що підпирає Кремль знизу, - соціальні проблеми", - сказав він.

За словами Борового, долар по 80 рублів при незмінному рівні пенсій, соціальних допомог - "це вибухонебезпечний матеріал".

"У багатьох регіонах уже відбуваються акції протесту, губернатори говорять відкрито про це і не знають, чим відповідати. Кремль перестав розподіляти централізовано ресурси, просто тому, що перестав їх отримувати. А резерви фактично вже витрачені. Тобто так багато дано зобов'язань, що якщо їх розкласти по видатках - ніяких резервів уже немає давно. Я думаю, поки різними способами стримується соціальна активність, використовуються будь-які ресурси, щоб стабілізувати катастрофу, але й вони добігають кінця. Справа йде до того, що взимку Кремль зіткнеться з дуже серйозними протестами" , - резюмував Боровий.

Російський опозиціонер упевнений: Кремль "дуже серйозно" зацікавлений у швидкому припиненні конфліктів на Донбасі і в Сирії.

Зараз ви читаєте новину «Путін перекинув Росію у XX століття - Боровий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути