середа, 11 квітня 2012 09:10

Путін хоче бачити Януковича на своїй інавгурації

Путін хоче бачити Януковича на своїй інавгурації

Управління справами президента Російської Федерації готується до урочистостей з приводу повернення в Кремль Володимира Путіна. На інавгурацію 7 травня приїдуть чинні президенти країн СНД.

За словами керуючого справами президента РФ Володимира Кожина, чиє відомство відповідає за підготовку та проведення урочистостей, до Москви повинен приїхати і президент України Віктор Янукович, пише "Комерсант" в публікації Георгія Гурієва і Володимира Соловйова "Друзі пізнаються в Кремлі" (№ 64 (4849 ), 11.04.2012).

"Ми ведемо переговори з лідерами країн СНД", - заявив Кожин.

Він зазначив, що в Москву мають приїхати президенти Білорусі, Казахстану та України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ощадбанк призупинив реєстрацію охочих отримати "Вітіну тисячу"

"Олександр Лукашенко і особливо Нурсултан Назарбаєв - мабуть, найближчі партнери РФ на пострадянському просторі. З Мінськом і Астаною Москва будує задуманий Путіним Євразійський економічний союз. Інтерес же до українського Президента Віктора Януковича має дещо інший характер. Кремль все ще сподівається підключити сусідню Україну до своїх інтеграційних проектів. Однак Київ поки упирається", - пише російське видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд Януковича все більше дратує Європу та США - Financial Times

Також, за словами Кожина, вже отримано підтвердження приїзду до російської столиці від Сільвіо Берлусконі та Герхарда Шредера.

"Обидва політики - давні друзі Володимира Путіна. Під час їх політичного лідерства в Італії та ФРН вони не раз підтримували Росію на світовій арені", - зазначено в публікації.

Зараз ви читаєте новину «Путін хоче бачити Януковича на своїй інавгурації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути