понеділок, 24 листопада 2014 18:53

"Привіт Женя, це Порошенко" - захисник донецького аеропорту під звуки пострілів поговорив з президентом

"Привіт Женя, це Порошенко" - захисник донецького аеропорту під звуки пострілів поговорив з президентом
Петро Порошенко Фото: dt.ua

Президент України Петро Порошенко зробив дзвінок одному із захисників донецького аеропорту, капітаном миколаївської 79-ї окремої аеромобільної бригади з позивним "Маршал". Про це на своїй сторінці в Facebook написав сам боєць.

"Так от. Сиджу біля багаття і грію ноги і тут дзвінок, 044 і т.д. Беру трубку: "Алло". Відповідь: "Привіт Женя, це Порошенко". Ну і тут, зав'язалася розмова, під постріли ворога", - написав він.

"Був приємно здивований. Прошу нагадати, я капітан, командир роти, і просто добрий троль. Загалом, сказав спасибі, тисне руку всім хлопцям, які повністю у всьому районі працюють. Навіть частини назвав, про які знає і чув на даному етапі роботи в аеропорту. І це не тільки 79, але і 93, 95, 74, ПС, ОУН", - зазначив боєць.

"Відповів на мої питання, в міру можливості, робота йде, просто не все поширюється. Загалом, нормально поговорили. Я все-таки дуже сподіваюся на те, що разом, ми піднімемо країну з колін, відновимо і побудуємо, хороше майбутнє для наших дітей. Навіть не сподіваюся, так і буде і я вірю в це! А хто ще не вірить чи не хоче, давайте поміняємо стереотипи і почнемо працювати. Відразу усього не буде, але, з часом, ми зробимо те, що задумали. А задумали ми , незалежну, єдину, квітучу, Україну", - резюмував Маршал.

Зараз ви читаєте новину «"Привіт Женя, це Порошенко" - захисник донецького аеропорту під звуки пострілів поговорив з президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути