Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2012 20:27

Президент змінив послів України в Катарі, Іраку й Албанії

Президент змінив послів України в Катарі, Іраку й Албанії
Янукович призначив посла України в Канаді Вадима Пристайка представником України при Міжнародній організації цивільної авіації (ІКАО). Фото: news2000.com.ua

Президент України Віктор Янукович призначив Анатолія Маринця надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Ірак.

Про це йдеться в указі глави держави №763/2012.

Також указом №762/2012 назначено надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Албанія Володимира Побережного.

Крім того, указом №761/2012 Президент призначив Євгена Микитенка надзвичайним і повноважним послом України в Державі Катар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович змінив посла України в Італії, Сан-Марино і Мальті

Зазначимо, раніше Янукович звільнив Юрія Полуреза з посади надзвичайного і повноважного посла України в Катарі (указ №760/2012).

Президент також призначив посла України в Канаді Вадима Пристайка представником України при Міжнародній організації цивільної авіації (ІКАО). Відповідний указ №764/2012 опублікований на сайті глави української держави.

Міжнародна організація цивільної авіації - спеціалізована установа ООН, що встановлює міжнародні норми цивільної авіації та координує її розвиток з метою підвищення безпеки та ефективності. ІКАО заснована "Конвенцією про міжнародну цивільну авіацію". Міжнародна організація цивільної авіації заснована на положеннях частини ІІ Чиказької конвенції 1944 р., існує з 1947 р. Штаб-квартира ІКАО знаходиться в Монреалі, Канада.

Зараз ви читаєте новину «Президент змінив послів України в Катарі, Іраку й Албанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути