четвер, 18 грудня 2014 21:22

Президент призначив свого Уповноваженого з прав дитини

Президент призначив свого Уповноваженого з прав дитини
Микола Кулеба Фото: rian.com.ua

Глава держави Петро Порошенко призначив Миколу Кулебу Уповноваженим президента України з прав дитини. Текст відповідного указу розміщено на офіційному інтернет-представництві президента.

Нагадаємо, посада Уповноваженого президента з прав дитини вакантна з лютого 2014 року, коли з неї було звільнено Юрія Павленка. Микола Миколайович Кулеба народився 23 березня 1972 р. у Києві. У 2006 р. закінчив Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу, менеджер.

У 1990-1994 рр. навчався у Київському інституті народного господарства. У 1993-2002 рр. працював у різних комерційних структурах столиці. 

У 2001 році заснував, а у 2002-му очолив благодійну організацію "Відкрите серце". За п'ять років роботи у цій організації Кулеба створив модель реабілітації дітей вулиці "Служба порятунку дітей" та відкрив мережу спеціалізованих центрів по роботі з вуличними дітьми. Очолював Службу у справах дітей м.Києва.

Одружений, має доньку та двох синів.

Зараз ви читаєте новину «Президент призначив свого Уповноваженого з прав дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути