Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2011 14:09

Президент Києво-Могилянки про ляпас Табачнику: Нас намагаються підставити

Президент Києво-Могилянки про ляпас Табачнику: Нас намагаються підставити

Президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА) Сергій Квіт заявив, що вчинок Дар'ї Степаненко проти міністра освіти Дмитра Табачника і подальші акції протесту є спланованими провокаціями, пов'язаними із "спробою вульгаризації та дискредитації принципової позиції" Києво-Могилянської академії.

Зокрема, як зазначив Квіт на сайті НаУКМА, на цей вчинок з букетом квітів Степаненко "не була вповноважена жодною студентською організацією університету".

Крім того, у президента "Могилянки" викликала подив заява під назвою "За ляпаса від студентки Табачник позбавить грошей всю Академію. Студентку – відрахують", опублікована на сайті "Братство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник мстить опальній студентці - її хочуть відрахувати?

"Обидва твердження є неправдивими, оскільки Міністерство освіти ніколи не фінансувало ремонти гуртожитків НаУКМА. Так само, ніякого листа з Верховної ради подібного змісту наш університет не одержував", - відзначив Квіт.

Також, за його словами, із наметовим містечком під Києво-Могилянською академією не пов'язана жодна студентська організація НаУКМА.

"Попередній аналіз усього контексту зазначених подій дозволяє зробити висновок про сплановані провокації, пов'язані із спробою вульгаризації та дискредитації принципової позиції Києво-Могилянської академії, спрямованої на лобіювання прогресивного законопроекту про вищу освіту, суду проти Дмитра Табачника та інших легальних дій і протестів, що заперечують освітню політику чинного міністра освіти і науки, молоді та спорту України", - резюмував Квіт.

Зараз ви читаєте новину «Президент Києво-Могилянки про ляпас Табачнику: Нас намагаються підставити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути