середа, 24 квітня 2013 10:59

Прем'єр закликав опозицію працювати у парламенті, а не на вулицях

Прем'єр закликав опозицію працювати у парламенті, а не на вулицях
Азаров збирається надалі постійно контролюватиме взаємодію Кабміну з парламентом. Фото: ipress.ua

Європейські політики наполягають на тому, щоб українська політика конструктивно працювала у парламенті, а не на вулицях.

Про це розповів прем'єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабінету міністрів.

Коментуючи наміри опозиції висловити недовіру уряду, Азаров підкреслив, що надалі постійно контролюватиме взаємодію Кабміну з парламентом.

"Питання вдосконалення персональної роботи членів уряду, керівників центральних органів державної влади з депутатським корпусом, комітетами, фракціями – ми виділили в окремий напрямок діяльності. І я буду жорстко контролювати таку взаємодію. Переконаний, що ця робота дасть позитивний результат, бо вона в інтересах країни", - наголосив голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні не вистачає сильного Кабміна та дієвої опозиції — експерт

Він також закликав опозицію працювати більш ефективно. Натомість вона, на думку Азарова, лише вносить у роботу парламенту деструктив.

"Не може розвиватися країна, в якій президент, уряд та парламент блокують роботу один одного. Таке ми вже бачили у недавній історії", - підкреслив прем'єр.

Він додав: "До речі, щирі друзі України так само наполягають на тому, що між виборами опозиція повинна конструктивно працювати у парламенті, а не на вулицях. Буквально на днях у розмові зі мною про це говорили і президент Кваснєвський, і виконуючий обов'язки ПАРЄ та інші європейські політики. Давайте разом прислухаємося до дружніх наполягань досвідчених політиків із тих країн, до сім'ї яких прямує й Україна".

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр закликав опозицію працювати у парламенті, а не на вулицях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути