четвер, 30 січня 2014 19:36

Правий сектор" не визнає закон про амністію і не покине свої позиції на Грушевського - активіст

Правий сектор" не визнає закон про амністію і не покине свої позиції на Грушевського - активіст
Фото: varianty.net
Рух "Правий сектор" не визнає прийнятий Верховною Радою в середу закон про амністію і не має наміру залишати свої позиції на вул.грушевського в центрі Києва, заявив представник руху Дмитро Ярош.

"Однозначно негативно. Це практично закон про заручниках. Ми не сприймаємо цей закон і будемо і далі стояти на наших позиціях", - заявив Ярош в прямому ефірі "5 каналу" в четвер.

При цьому він нагадав, що основними вимоги "Правого сектору" є, зокрема, припинення силових дій з боку влади. "Однією з вимог є припинення будь-яких силових дій з боку влади - а вони тривають, і в регіонах ми це відслідковуємо: коли пропадають активісти, коли їх б'ють, затримують", - зазначив Ярош.

Також "Правий сектор" наполягає на "повної реабілітації захоплених в полон режимом". "Випустити всіх полонених і реабілітувати. Практично це основні вимоги. І ми говорили, що в такому разі ми можемо відвести людей з Грушевського і повернутися на попередні позиції на Майдані Незалежності", - підкреслив активіст.

"Правий сектор" - неформальна групування називають себе частиною міжнародного руху), що об'єднала активістів низки українських праворадикальних націоналістичних організацій, яка відома своєю участю в зіткненнях з підрозділами МВС України під час подій Евромайдана в Києві. Лідером Правого сектора вважається Ярош.
Зараз ви читаєте новину «Правий сектор" не визнає закон про амністію і не покине свої позиції на Грушевського - активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути