четвер, 09 червня 2016 18:11

"Правда Ляшка" може подвоїти коло його прихильників - експерт

"Правда Ляшка" може подвоїти коло його прихильників - експерт

Протягом останнього місяця на одному з українських телеканалів регулярно виходить новий формат політичної програми - "Правда Ляшко", де в якості ведучого виступає лідер Радикальної партії.

Політолог Вадим Карасьов поділився своєю думкою щодо даного формату, пише Київпрес.

"Перш за все, подібний телеексперимент найбільш підходящий для нашої телеполітики і аудиторної демократії виключно для Олега Ляшка і ніхто інший може і не намагатиметься його відтворити - говорить експерт. - Та й у інших країнах витягнути півтори години ефіру і утримати увагу глядачів міг би хіба що Дональд Трамп. Ляшко - єдиний з топових політиків, хто ніколи не був при владі і тому саме він викликає довіру як ретранслятор народної правди, а запит на відвертість і на реальні оцінки політичних подій в нашій демократії глядачів був завжди і актуальний, як ніколи.

Очевидно, що на прямі дебати з Ляшком в прямому ефірі зараз ніхто з політиків і чиновників його рівня не піде, тому в передачі використовуються заочні дебати або телефонні дзвінки. Природно, опозиційний лідер виглядає сильніше і виграшніше на своєму майданчику в порівнянні з будь-яким представником влади.

Для самого Ляшка формат передачі дуже вигідний для розширення бази прихильників. Всім відомо, що більшість виборців Радикальної партії - це україномовні мешканці сільської місцевості та малих міст. Формат передачі і покриття каналу, навпаки, розраховані в основному на жителів великих промислових міст. Високі рейтинги показують, що цим глядачам формат сподобався, попит на правду не падає і регулярне спілкування з новими глядачами може в перспективі подвоїти число прихильників Олега Ляшка"- прогнозує експерт.

Зараз ви читаєте новину «"Правда Ляшка" може подвоїти коло його прихильників - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути