пʼятниця, 16 серпня 2013 21:23

"Поведінка Януковича нагадує позу страуса" - Павловський про "торговельну війну"

"Поведінка Януковича нагадує позу страуса" - Павловський про "торговельну війну"
Андрій Павловський Фото: sannews.com.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський обурений поведінкою уряду та президента щодо "торговельної війни" з боку Росії.

"Поведінка нашого уряду, особисто Азарова, Януковича нагадує мені таку "позу страуса". Вони роблять вигляд до останнього часу, що нічого не відбувається, що нічого страшного. А разом з тим серйозна проблема існує. І що це за ринкова економіка, що економічні проблеми можна вирішувати дзвінками президентів один іншому? Це якісь феодальні відносини", - сказав він в ефірі телеканалу ТВі.

Нардеп вважає, що Україні варто поскаржитися до СОТ.

"Якщо говорити про спокійний і цивілізований шлях (як врегулювати ситуацію — ред.), то слід нагадати, що і ми і Росія є членами СОТ. Там є відповідна арбітражна комісія. Є певні обмеження, коли можна отак припиняти потік товарів, коли вводити санкції. На мій погляд, зараз з боку Росії є пряме і грубе порушення міжнародних норм торгівлі. Тому я дивуюсь, чому наш уряд досі не подав скаргу до СОТ. Чому ми не використовуємо ці міжнародні важелі? Якщо Росія не права, то вона повинна понести за це покарання. І проти неї повинні вести санкції в рамках СОТ", - наголосив Павловський.

Зараз ви читаєте новину «"Поведінка Януковича нагадує позу страуса" - Павловський про "торговельну війну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути