пʼятниця, 23 травня 2014 12:30

Порошенко закріпачений Москвою — політолог

Порошенко закріпачений Москвою — політолог
Фото: www.delfi.ua

Між першим та другим туром президентських виборів ситуація в країні загострюватиметься щодня. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олег Соскін.

"Буде тиснути не тільки Москва, а й самоутворені донбаські структури, підвищуватиметься протистояння. Луганська та Донецька області вимагатимуть децентралізації — перерозподілу грошей. Економічна ситуація не буде покращуватися. Ніхто не проводитиме реформи. Всі політичні сили концентруватимуться навколо двох кандидатів. Лідери фінансово-корпоративних груп теж. Фірташ свою ставку зробив — обрав Порошенка. Ахметов та Коломойський ближче до Тимошенко, якщо вона пройде у другий тур. Мають ще визначитися групи Пінчука та Ярославського", - зазначив він.

За словами експерта, якщо у другому турі Порошенко змагатиметься з Тимошенко, то йому буде дуже важко. "Він — слабка людина, не витримує прямих "ударів". Не ходить на дебати з нею, бо боїться. Знає, що програє. Тимошенко зараз більш відкрита, аніж Порошенко. Його підтримує російська церква. Він повністю закріпачений Москвою. Думаю, через Фірташа та Азарова вже вступив в альянс із Медведєвим. А нам потрібен президент, який буде воювати із Росією та звільнятиме Крим. Порошенко цього зробити не зможе. Для України він — найгірший кандидат", - зауважив Соскін.

Політолог вважає, що після президентських виборів відбудуться парламентські та місцеві, що буде новою фазою загострення напруги в країні.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко закріпачений Москвою — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути