четвер, 27 жовтня 2016 06:50

Порошенко порівняв вирок Карпюку та Клиху із фарсом

Порошенко порівняв вирок Карпюку та Клиху із фарсом
24tv.ua

Президент України Петро Порошенко назвав фарсом рішення Верховного суду Росії щодо громадян України Миколи Карпюка та Станіслава Клиха.

Про це він написав в Facebook.

"Сьогодні вчергове повторився фарс у російському судилищі над громадянами України Миколою Карпюком та Станіславом Клихом. І це попри цілковиту абсурдність висунутих проти них обвинувачень та незважаючи на тяжкий стан здоров'я Станіслава, який потребує невідкладної медичної допомоги", - написав він.

За словами Порошенка, абсурдність ситуації підкреслює і нещодавня відмова Москви передати Україні наших Олега Сенцова та Олександра Кольченка, нібито, через їхні російські паспорти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нас засудили, бо ми українці - Карпюк

У зв'язку з цим президент доручив Міністерству закордонних справ та іншим профільним відомствам активізувати зусилля для найскорішого звільнення усіх громадян України і захисту їхніх прав.

Нагадаємо, Верховний суд підтвердив вирок українцям Миколі Карпюку і Станіславові Клиху про засудження до 22,5 і 20 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко порівняв вирок Карпюку та Клиху із фарсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути