неділя, 19 липня 2015 09:30

Порошенко не хоче давати посади людям Януковича та Ющенка — політолог

Порошенко не хоче давати посади людям Януковича та Ющенка — політолог

 Президент Петро Порошенко не хоче призначати на посади людей, пов'язаних з Януковичем чи Ющенком. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Євген Магда.

"Щодо кадрових призначень, то у Порошенка достатньо коротка лава запасних. В умовах, коли чотири роки не було іншої політичної альтернативи, ніж Партія регіонів, немає нічого дивного, що так мало потрібних управлінців. Тому до влади залучають іноземців, представників великого бізнесу", - каже політолог.

На його думку, президенту потрібно активніше делегувати свої повноваження і навчитися привертати на свій бік тих, хто вчора не міг вважатися його прихильником.

Коментуючи призначення Геннадія Москаля губернатором Закарпаття, Магда зауважив, що ймовірно ситуація в цьому регіоні на сьогодні важливіша, ніж на Донбасі.

Щодо нового очільника Луганської ОДА, то, на думку політолога, це стане для Порошенка серйозним викликом. "Він має знайти людину не гіршу від Москаля: рішучу, послідовну, спрямовану на президента", - пояснив Магда.

Нагадаємо, що після перестрілки у Мукачевому за переділ сфер впливу в регіоні президент перепризначив Геннадія Москаля з посади губернатора Луганщини в Закарпатську ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко не хоче давати посади людям Януковича та Ющенка — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути