понеділок, 30 березня 2015 21:39

Порошенко наполягає на реформуванні агропромислового комплексу та ПЕК

Порошенко  наполягає на реформуванні агропромислового комплексу та ПЕК
Фото: ru.tsn.ua

Президент України Петро Порошенко зазначив, що необхідно залучати інвестиції та приділити увагу проведенню реформ в агропромисловому та паливно-енергетичному комплексах.

Про це йшлося під час четвертого засідання Національної ради реформ України.

"У часи, коли у зв'язку з агресією проти України було знищено промисловий потенціал Донецької і Луганської областей, падіння експорту продукції машинобудування, металургійного комплексу, локомотивом експортної виручки стала аграрна галузь", - зазначив Порошенко.

Окрему увагу президент звернув на питання реформування паливно-енергетичного комплексу. Він назвав важливим ухвалення змін до Закону про акціонерні товариства, які дозволять відновити контроль держави на своїх підприємствах та побудувати прозору систему їх роботи.

"Найближчим часом зможемо прийти до того, про що ми говорили з початку створення коаліції - прозорого режиму управління державною власністю", - сказав президент і зазначив, що саме це хочуть "сьогодні чути про Україну інвестори".

"Важливо, щоб такий підхід застосовувався не лише до окремих підприємств деяких галузей, а й до всього паливно-енергетичного сектору. Коли ми говоримо про деолігархізацію, то це має стосуватися всіх", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко наполягає на реформуванні агропромислового комплексу та ПЕК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути