субота, 30 серпня 2014 14:36

Порошенко сподівається, що війну на Донбасі зупинять на початку вересня

Порошенко сподівається, що війну на Донбасі зупинять на початку вересня
Петро Порошенко Фото: reuters.com

Президент України Петро Порошенко сподівається, що військове протистояння на сході України вдасться зупинити на початку вересня. Про це він сказав на брифінгу після зустрічі з президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу в суботу в Брюсселі.

"Ми очікуємо, що з наступного тижня буде продемонстрований реальний прогрес в переговорах з досягнення миру (на Донбасі - ред). Адже ми занадто близькі до точки неповернення. Кожен учасник цього конфлікту повинен розуміти відповідальність, і давайте не будемо розпалювати іскру нової війни в Європі", - зазначив Порошенко.

Він додав, що в цьому контексті відчуває повну підтримку з боку ЄС у питанні якнайшвидшого мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

"У нас є повне розуміння, що не існує тільки військового шляху вирішення цього конфлікту. Ми пропонуємо мирний план президента України щодо врегулювання ситуації", - підкреслив глава української держави, додавши, що в цьому питанні необхідний діалог.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко сподівається, що війну на Донбасі зупинять на початку вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути