понеділок, 22 грудня 2014 14:49

Порошенко і Назарбаєв домовилися разом підкорювати небо і космос

Порошенко і Назарбаєв домовилися разом підкорювати небо і космос

Україна і Казахстан домовилися про співпрацю в авіаційній і космічній сферах.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко, за підсумками переговорів з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим в понеділок у Києві.

"Окремо обговорювалися питання співпраці в галузі космосу", - розповів він.

Зокрема, за його словами, йдеться про об'єднання можливостей відповідних українських підприємств з можливостями казахстанського космодрому "Байконур".

"Окремо ми зупинилися на співпраці в галузі авіапромисловості, і у нас є тут досить великі напрацювання", - підкреслив президент України.

Крім того, за його словами, сторони обговорили співпрацю в інформаційній політиці, а також питання вступу Казахстану до Світової організації торгівлі.

"Ті завдання, які поставлені мною і Нурсултаном Назарбаєвим, дають серйозні підстави для того, щоб продемонструвати прогрес і в цій чутливій сфері наших взаємин", - сказав Порошенко.

Він також відзначив важливість того, щоб всі сфери співробітництва отримали новий поштовх у розвитку. Оцінюючи результати переговорів з президентом Казахстану, Порошенко назвав їх конструктивними і продуктивними.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Назарбаєв домовилися разом підкорювати небо і космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути