четвер, 06 листопада 2014 14:06

Політтехнолог розповів, чому Путіна визнали найвпливовішим у світі

Політтехнолог розповів, чому Путіна визнали найвпливовішим у світі
Фото: www.unian.ua

Вплив президента Росії Володимира Путіна негативний. Про це у коментар Gazeta.ua розповіла політтехнолог Олеся Яхно, коментуючи рейтинги американського видання "Форбс".

"Впливовість Путіна пояснюється неочікуваністю дій з боку Росії. Його кроки та дії непрогнозовані. Він впливовий за масштабом своїх ініціатив. Привертає до себе увагу, бо погрожує половині світу. Сколихнув суспільну свідомість. Мова йде не про позитивний вплив Путіна. Ми ж не кажемо про досягнення для людства. Меркель була права, коли говорила, що Путін перебуває в іншій реальності. Він наче грає в якусь гру, коли можна переходити з одного рівня на інший. Вбивати і отримувати за це додаткове життя. Захід він такого підходу відвик", — розповіла вона.

Експерт зазначила, що росіяни підтримують Путіна.

"Багато росіян підтримують анексію Криму. Будь-яке розширення територій Росії сприймається позитивно в середині самої країни. Поки що існує патріотичний запит на відновлення впливу Росії в світі, на розширення її кордонів. Такий запит природній. Інша річ — його не можливо реалізувати, а через це Путін заганяє в ізоляцію країну і її населення. Лишає перспективи і розвитку значної частини суспільства. Надалі бізнесова еліта відчуватиме вплив санкцій Заходу", — зазначила вона.

Яхно підкреслила, що в Росії державність прирівнюють до однієї особистості Путіна: "Пам'ятаємо, що заступник голови адміністрації президента Росії В'ячеслав Володін казав: "Путін — це Росія, а Росія — це Путін". З історії знаємо, що вся Росія падала з режимом царя".

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін другий рік поспіль очолив рейтинг найвпливовіших особистостей у світі за версією американського журналу "Форбс". За ним у списку — президент США Барак Обама. На третьому місці — лідер КНР Сі Цзіньпін.

Зараз ви читаєте новину «Політтехнолог розповів, чому Путіна визнали найвпливовішим у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути