неділя, 09 вересня 2012 11:17

"Політичною елітою себе називають дегенерати, які бігають у парламенті" - Брюховецький

"Політичною елітою себе називають дегенерати, які бігають у парламенті" - Брюховецький
Почесний Президент Могилянки прогнозує перемогу опозиції ФОТО: Андрій Шматов

Вибори - результат мислення людей. Усе сфальсифікувати неможливо. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав почесний президент столичного університету "Києво-Могилянська академія" В'ячеслав Брюховецький.

"Знову оберемо Януковича - так нам і треба. Якщо подобається скотське ставлення влади, то так і буде", - зауважив почесний президент Києво-Могилянки.

За його словами, він — противник силових революцій.

"Є люди, які кажуть, що незалежність треба скріпляти кров'ю, а українська незалежність нею не скріплена. Так от, ніякі арабські жертви не можна порівняти з тією кров'ю, яку українці пролили за свою незалежність. Починаючи від Богдана Хмельницького, через Мазепу, визвольні змагання початку ХХ століття, УПА, дисидентський рух. Хіба смерть Василя Стуса не є жертвою, що варта мільйонів? Я - противник силових революцій. Історія свідчить, що будь-яка силова революція згодом викликає контрреволюцію. А вона знову завершується кров'ю, тільки з іншого боку", - розповів він.

На його думку, більшість у наступній Верховній Раді отримає опозиція. Також він вважає, що нині в Україні немає еліти.

"Грішний, коли при створенні Києво-Могилянської академії на початку 1990-х казав, що тут учитиметься еліта. Сьогодні студентам говорю: "Забудьте, що ви еліта. Коли станете старенькі, хтось про вас скаже, що ви еліта, якщо будете на те заслуговувати". Мене коробить, коли чую словосполучення "політична еліта". Так себе називають дегенерати, які бігають у парламенті", - зазначив Брюховецький.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «"Політичною елітою себе називають дегенерати, які бігають у парламенті" - Брюховецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути