понеділок, 20 жовтня 2014 10:19

Під Радою підготували смітник для кандидатів в депутати
5

Фото: Gazeta.ua

Під будівлею Верховної Ради проходить мітинг з вимогою люструвати кандидатів в народні депутати, які не виконали свої обіцянки. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Посеред площі стоїть смітник. Навколо нього — граблі із прикріпленими фотографіями кандидатів у нардепи. На одній із них Михайло Поплавський у вишиванці з написом: "Голосував за закони 16 січня". Такий же напис на фотокартці Ігоря Циркіна.

Мітингувальники тримають плакати : "З ким? Як? Куди?", "Гребіть звідси", "Заступ + вила = граблі". Одна із організаторів у мегафон закликає перехожих викинути у смітник аркуші із зображеннями кандидатів у депутати та написами, які обіцянки вони не виконали.

Правопорядок біля будинку ВР охороняють близько 500 правоохоронців. Серед них "нацгвардійці", бійці батальйону "Київ -1" та звичайні міліціонери. Дехто з них тримає залізні щити. Більшість у касках, бронежилетах та із протигазами. Поруч чергує пожежна машина.

Зараз ви читаєте новину «Під Радою підготували смітник для кандидатів в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути