середа, 09 липня 2014 11:33

Під фіскальною службою майданівці вимагають закрити "Вести"

Під фіскальною службою майданівці вимагають закрити "Вести"
112.ua

Шість активістів "Громадського сектору Євромайдану" на чолі з депутатом Київради Ігорем Луценком пікетують будівлю столичної Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Активісти вимагають від відомства конкретних дій щодо розслідування фінансових махінацій холдингу "Вести".

"Ми сподіваємося на чітку позицію нової влади. Холдинг "Вести" замішаний у фінансових махінаціях Сергія Курченка та Олексндра Януковича. Нам не зрозуміло, чому попри розслідування та блокування рахунків холдингу антиукраїнська газета все одно видається повним накладом в Україні. Крім державної фіскальної служби ми чекаємо на реакцію Генпрокурора та служби безпеки, куди вже подані відповідні запити", - розповів активів Олег Слабошпицький.

Активісти скандують : "Геть проплачені газети" та розгорнули плакати з написами: "Рахунки арештовані, але газета виходить?", "Висти" - рупор Кремля", "Вести" продовжують політику Кремля!".

Нагадаємо, що 27 червня активісти вже пікетували головний офіс медіахолдингу, тоді в акції взяли участь близько 200 мітингувальників. Зазначимо, що 23 травня Міністерство доходів та зборів (Державна фіскальна служба) повідомило, що рахунки медіахолдингу "Вести" заарештовано у рамках кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків.

Зараз ви читаєте новину «Під фіскальною службою майданівці вимагають закрити "Вести"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути