середа, 01 квітня 2015 13:53

Плотницький пустить "Опозиційний блок" на вибори в ЛНР

Плотницький пустить "Опозиційний блок" на вибори в ЛНР

Лідер самопроголошеної ЛНР Ігор Плотницький заявив, що він не проти участі української партії "Опозиційний блок" в місцевих виборах на територіях, підконтрольних бойовикам.

Про це він сказав під час прес-конференції в Луганську 31 березня, відповідаючи на запитання журналістів про його ставлення до заяви Сергія Льовочкина про готовність "Опозиційного блоку" взяти участь у місцевих виборах в "ЛНР", передає Громадське радіо.

"Як я ставлюся? Та заради Бога! Я двома руками "за". Хай приїде сюди Льовочкин і останні його партійці і розкажуть, де вони були з минулої весни: у яких окопах сиділи, на яких фронтах воювали, скільки поранених вивезли, скільки крові здали в луганському центрі. І тоді, якщо народ їх підтримає і обере - заради Бога", - сказав ватажок ЛНР.

Раніше один з лідерів партії "Опозиційний блок" Сергій Льовочкин в ефірі телеканалу Інтер заявив про намір партії взяти участь у виборах на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Плотницький пустить "Опозиційний блок" на вибори в ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути