субота, 04 липня 2015 08:00

План Порошенка передбачає оснащення української армії новітньою зброєю - експерт

План Порошенка передбачає оснащення української армії новітньою зброєю - експерт

 Новий план Порошенка у разі зриву мінських домовленостей передбачає модернізацію української армії, в тому числі за допомогою сучасного озброєння. Про це Gazeta.ua сказав політолог Петро Олещук, коментуючи слова президента про те, що Росія має сплатити справедливу ціну за вбивства українців.

"Україна повинна бути готовою до удару у відповідь у разі нанесення провокаційного удару по українським позиціям. Тому Порошенко нагадує західним країнам про надання нам новітнього озброєння. На жаль, Європа і США поки що до цього не готові", - каже експерт.

Посилення санкцій з боку Заходу на РФ також можливе, вважає експерт."Але не зрозуміло як це нам може допомогти. Бо результат від санкцій - у віддаленій перспективі. А нам він потрібен саме зараз", - зауважив Олещук.

За його словами, країни Заходу зацікавлені у досягненні миру на Донбасі. "Але не зрозуміло, чи є у них бажання відновлювати суверенітет України на всій її території. А для українців саме це є кінцевою метою", - сказав політолог.

Нагадаємо, Порошенко на зустрічі із делегацією Конгресу Сполучених Штатів заявив, що нам потрібен план у разі зриву РФ Мирних домовленостей. Він наголосив, що Росія має платити справедливу ціну за вбивства українців.

Зараз ви читаєте новину «План Порошенка передбачає оснащення української армії новітньою зброєю - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути