субота, 23 лютого 2013 10:17

Після підставного діалогу з Януковичем з дитсадочка вивезли вантажівку великих іграшок

Після підставного діалогу з Януковичем з дитсадочка вивезли вантажівку великих іграшок
ФОТО: russian.rfi.fr

Принаймні одеська частина проекту "Діалог з країною", в якому взяв участь президент України Віктор Янукович, була зрежисованим дійством, повідомляє інтернет-видання Думская.net.

Одесити дізналися про жінку, яка задала Януковичу питання про труднощі із зарахуванням дітей до дошкільних навчальних закладів. Матір'ю, що відчуває такі труднощі, виявилася Світлана Притиковська, котра працює директором садочка № 193 для дітей з порушеннями мови, зазначають журналісти.

"Не кожна дитина може вільно потрапити в дитячий садок. Як ця проблема вирішуватиметься?" - Поцікавилася вона у глави держави, отримавши розлогу відповідь, що всі проблеми будуть вирішені дуже скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича переконали, що історія з Тимошенко шкодить його іміджеві - політолог

Видання відзначає, що жінка дійсно виховує трьох дітей, є автором кількох праць з педагогіки і перебуває на гарному рахунку в муніципальному управлінні освіти.

Також, за словами місцевих жителів, відразу після телемосту з садка, в якому проходив телеміст, вивезли цілу вантажівку великих іграшок. За словами журналістів, напередодні ці предмети спеціально доставили в установу, щоб вони служили декорацією під час спілкування Януковича з народом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіровоградська акторка вичавила сльозу, дякуючи Януковичу за покращення

Крім того, видання підкреслює, що в Одесі на бесіду з Януковичем пускали тільки людей, "які, незрозуміло де отримали запрошення", і мають при собі довідки про стан здоров'я.

Приміщення садка охороняли шість десятків співробітників міліції та цілий автобус "Беркута".

Як повідомлялося, 22 лютого президент Янукович взяв участь у проекті "Діалог з країною" - протягом чотирьох годин глава держави виголошував відповіді на заготовлені питання з регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Після підставного діалогу з Януковичем з дитсадочка вивезли вантажівку великих іграшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути