вівторок, 24 вересня 2013 22:15

"Після істерії Росії стосунки з Україною будуть набагато кращими" - експерт

"Після істерії Росії стосунки з Україною будуть набагато кращими" - експерт
Сергій Таран Фото: radiosvoboda.org

Не зважаючи на "залякування" Росії наслідками підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, стосунки між двома країнами стануть кращими. Про це в ефірі телеканалу ТВі сказав політолог Сергій Таран.

"Після цієї істерії насправді між Росією та Україною будуть набагато кращі стосунки. Але для цього Україні потрібно раз і назавжди зробити цивілізаційний вибір", - зауважив він.

Нагадаємо, в ефірі російського телеканалу "Россия 24" прем'єр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Україні потрібно чесно визнати : "Це (європейський напрям — ред.) наш стратегічний вибір".

"І я тут абсолютно згоден з прем'єром Росії. Треба зробити цей вибір, щоб ні у кого в Росії не склалося враження, що ось тут можна натиснути - і Україна знову змінить свою точку зору", - додав Таран.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що у разі укладання договору України з ЄС особливий партнерський режим України з Росією закінчиться. "Не потрібно обманювати людей, на двох стільцях сидіти не вдасться" , - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Після істерії Росії стосунки з Україною будуть набагато кращими" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути