четвер, 21 липня 2011 16:05

Підтримка екзотичних політичніих проектів серед українців може зростати

Підтримка екзотичних політичніих  проектів серед українців  може зростати

В Україні може зростати популярність екзотичних політичних проектів. У новому номері журналу "Країна" політолог Михайло Басараб припустив це як одну з форм політичного протесту суспільства.

"Реінкарнація Партії Зелених навряд чи можлива — хоча б тому, що вони теж були у владі. Але є рух FEMEN, мав виникнути проект Вєрки Сердючки, перший з'їзд якого планували провести в цирку. Є скандальний Олег Ляшко. Але такі проекти можуть здобути тільки нетривалу популярність, бо не спрямовані на системні зміни", - наголосив він.

Політолог підкреслив, що українці тотально зневірюються як у провладних, так і в опозиційних політиках.

"Останні дискредитували себе вчора, провладні роблять це сьогодні. Динамічно зростає частка тих, хто або не пішов би на вибори взагалі, або проголосував би проти всіх. Таких зараз майже дві третини", - зауважив він.

Басараб переконаний, що такі протестні настрої можуть вилитися у стихійне відстоювання українцями своїх прав: "Але під знаменами не політиків, а громадських організацій чи ініціативних груп".

Про те, якими мають бути нові лідери країни Михайло Басараб розповість у новому номері журналу "Країна" №81 від 22 липня 2011 р.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Підтримка екзотичних політичніих проектів серед українців може зростати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути