вівторок, 03 грудня 2013 14:23

"Партія регіонів" платить 200 грн за 8 годин "стояння" на мітингу біля Ради

"Партія регіонів" платить 200 грн за 8 годин "стояння" на мітингу біля Ради
Фото: uainfo.org

В інтернеті з'явилися оголошення про набір людей для участі у мітингу на підтримку Партії регіонів у Маріїнському парку, що біля Верховної ради. За 8 годин роботи обіцяють заплатити 200 грн.

"Завтра, 4.12.13 (среда), митинг -массовка. Сбор в 7.20 возле входа в Мариинский парк (недалеко от станции Метро Арсенальная). Мероприятие с 8.00 до 16.00. Оплата 200 грн. За приведенных людей огромные бонусы. Писать в ЛС", - таке оголошення розміщене на одному із сайтів по працевлаштуванню.

Кореспондент зв'язався із відповідальним за організацію мітингу.

"Де ви бачили, щоб опозиція зараз платила гроші? Це мітинг без символіки за ПР. Умови прості. Потрібно вісім годин стояти на території, яка охороняється міліцією. Це цілком безпечно", - сказав Сергій.

"Вранці всіх збиратиму біля входу в Маріїнський парк. Буду з мітингувальниками весь день. Гроші видаватиму після закінчення акції. Приводьте із собою друзів. За кожного отримаєте бонуси. Доплата різна — від 10 до 20 гривень. Як домовимося", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Партія регіонів" платить 200 грн за 8 годин "стояння" на мітингу біля Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути