середа, 06 листопада 2013 23:56

Партія регіонів не планувала голосувати за законопроект Лабунської через убивць та терористів

Партія регіонів не планувала голосувати за законопроект Лабунської через убивць та терористів
Вадим Колесніченко. Фото: lenta-ua.net

Народний депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що законопроект про лікування засуджених за кордоном авторства Анжеліки Лабунської є потуранням убивцям, ґвалтівникам і терористам, які, як і Юлія Тимошенко, могли опинитись на свободі, якщо цей документ ухвалили б.

Про це Колесніченко сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Неможливо голосувати за законопроект Анжеліки Лабунської з однієї простої причини: він не відповідає принципу справедливості, невідворотності покарання, суперечить нашій Конституції", - зазначив "регіонал".

"Його не можна приймати без змін, тому що за цим законом у нас ґвалтівники, вбивці, розповсюджувачі наркотиків, терористи – всі підпадуть під його дію", - додав нардеп.

За його словами, подібними законодавчими ініціативами українські політики намагаються "заховати диявола у дрібницях".

"Янукович ніколи не говорив про звільнення Тимошенко. Переговори ведуть про надання можливості Тимошенко лікуватися. Ми готові сьогодні вирішити питання про її лікування, а не про зняття з неї кримінальної відповідальності", – уточнив Колесніченко.

Нагадаємо, парламентський Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності відправив на доопрацювання усі чотири законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном, які дозволили б виїхати на лікування екс-прем'єру Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів не планувала голосувати за законопроект Лабунської через убивць та терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути