субота, 08 вересня 2012 13:26

Партія регіонів лідирує у передвиборчих перегонах - R&B

Партія регіонів лідирує у передвиборчих перегонах - R&B
Фото: poltava.pl.ua

Більше половини українців (58%) не задоволені своїм життям, свідчать дані опитування, проведеного компанією Research & Branding Group. Згідно з даними соціологічного дослідження, результати якого були оприлюднені в суботу, задоволені своїм життям лише 36% українців.

На сьогоднішній день, в цілому 71% українців точно і швидше готові взяти участь у голосуванні на парламентських виборах, 14% ще не вирішили, чи будуть вони голосувати чи ні, і в цілому 15% опитаних сказали, що швидше і точно не підуть голосувати.

Якби вибори до Верховної Ради України відбулися найближчим часом, то 5%-й бар'єр подолали б чотири політичні сили. За Партію регіонів готові проголосувати 21% від усіх опитаних і 27% від тих, хто точно або швидше візьме участь у виборах.

За ВО "Батьківщину" - 15,4% від усіх опитаних і 20,4% від тих, хто точно або швидше візьме участь у виборах.

За Партію Віталія Кличка "УДАР" - 11,4% від усіх опитаних і 13,4% від тих, хто точно або швидше візьме участь у виборах.

За Компартію України - 8,6% від усіх опитаних і 10,9% від тих, хто точно або швидше візьме участь у виборах.

Свої голоси за ВО "Свобода" готові віддати 3,4% від усіх опитаних і 4,5% від тих, хто точно або швидше візьме участь у виборах.

За Партію Наталії Королевської "Україна - Вперед!" - 3% від усіх опитаних і 3,7% від тих, хто точно або швидше візьме участь у виборах.

Збір інформації проводився з 23 серпня по 5 вересня 2012 року методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Всього було опитано 3116 респондентів. Очікувана середня помилка вибірки складає 2%.

За різними даними, Research & Branding Group співпрацює з Партією регіонів протягом кількох останніх виборів.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів лідирує у передвиборчих перегонах - R&B». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути