субота, 21 січня 2012 15:53

Партія регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд — Гриценко

Партія регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд — Гриценко

Із робочою поїздкою в Донецьку побував лідер партії "Громадянська позиція" нардеп-"нунсівець" Анатолій Гриценко, 54 роки. За останні два роки політична ситуація в цьому регіоні змінилася кардинально, вважає він.

"На зустріч зі мною прийшли декілька сотень людей, і не було жодного, хто голосуватиме за Януковича чи Партію регіонів, - розповів Гриценко Gazeta.ua. - На Донбасі розчарування цією владою набагато більше, ніж деінде. Це невдоволення поки що пасивне, бо в людей нема можливості показати свою позицію на виборах. Усе попереду".

На його думку, все залежить від того, що робитиме опозиція.

"Якщо виставлятимуть політиків, які були при владі та ніяк себе не проявили, то у виборців одне розчарування накладеться на інше - вони просто не підуть голосувати. Якщо ж опозиція зможе дати людям альтернативу, висунути політиків з незаплямованою репутацією, то є досить хороший шанс, що їх підтримають".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко готовий розчинити "Громадянську позицію" в іншій партії

На зустріч із Гриценком прийшли люди різні за віком та професією.

"Вони абсолютно готові до відкритої та серйозної розмови з урахуванням можливостей держави. Вони не бояться ставити свої підписи, а це означає, що в Донецьку є основа громадянського суспільства. Це запорука того, що ця влада буде змінена. І ця низова опозиція збільшується, на відміну від парламентської", - зазначи він.

Партію регіонів очікує не найкраща перспектива, вважає політик.

"Вона буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд - одразу після президентських виборів. Це холодний аналіз ситуації. Безперечно, крали при всіх владах. Але те, що творить команда Януковича, не було зроблено при жодному президентові. Вони побудували владну структуру на основі бандитизму, мета якої витягувати з країни всі ресурси. Знищили парламент, систему народовладдя, підприємництво, місцеве самоврядування. Рвуться до ринку землі. Призначили "смотрящих", які можуть порвати будь-який бізнес. Цей процес має бути зупинений. Країна не може дозволяти жодній силі узурпувати владу. Якщо Партія регіонів взяла у цьому участь, то має відповідати", - сказав Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд — Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

151

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути