Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2015 15:47

Парламент має працювати, а не відпочивати на канікулах - радикал Мосійчук

Парламент має працювати, а не відпочивати на канікулах - радикал Мосійчук

Верховна Рада мусить ефективно працювати, а не йти на канікули. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від Радиклаьної партії Ігор Мосічук.

"Чи потрібні парламенту канікули? Переконаний - ні! На Мальдіви чи в Ніццу депутати-олігархи і так літають, коли схочуть. Українці очікують від парламенту швидкого прийняття законів, які забезпечать докорінне реформування правоохоронної і судової систем, відновлення в державі правосуддя і народовладдя, справедливого і прозорого проведення місцевих виборів вже восени цього року і головне - нація в очікуванні прийняття низки соціальних та економічних законів, які дозволять зняти з людей тарифний зашморг та підняти з колін вітчизняну економіку", - пише член Радикальної партії.

Також народний обранець нагадав своїм колегам, що в країні йде війна і це не час для відпочинку.

"На додаток до всього ми, народні депутати, працюємо в парламенті воюючої держави і наші воїни - захисники на канікули не ходять, а щохвилини ризикуючи власним життям захищають країну. В такій критичній для нації та держави момент, коли цілий український народ веде вітчизняну війну, йти парламенту на канікули як мінімум аморально", - заявив Мосійчук.

"Враховуючи всі ці фактори, фракція Радикальної партії Олега Ляшка ініціює скасування парламентських канікул і роботу парламенту без перерви до переможного закінчення війни", - завершив парламентар.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Парламент має працювати, а не відпочивати на канікулах - радикал Мосійчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути