четвер, 15 січня 2015 13:20

Парасюк не проти зайняти місце Яреми

Парасюк не проти зайняти місце Яреми
lb.ua

Позафракційний депутат Володимир Парасюк переконаний, що на заміну Генпрокуророві Віталію Яремі знайдеться альтернативна кандидатура.

Про це він розповів журналістам у кулуарах парламенту, - передає кореспондент Gazeta.ua

"Чому ми завжди питаємо: а на кого замінити? Ми можемо зробити відкритий конкурс  і набрати людей, які захочуть обрати достойних керувати. Наприклад, я би теж себе записав на вакансію Генпрокурора. Ярема спекулює на тому, що ми нав'язуємо собі в голову думку про те, що немає на кого замінити і не шукаємо вихід із ситуації", - розповів нардеп.

Він назвав роботу Генпрокурора бездіяльною, за яку треба карати:"Доказова база слабенька (розслідування злочинів по відношенню до активістів Майдану -ред.). Місяць тому він нам розказував, що ведеться розслідування, допитується, робиться. Місяць пройшов і знову те саме говорить. Те, що інкримінують Януковичу і його сину - це смішно. Вони виводили з країни мільярди доларів, а їм інкримінують 15-60 мільйонів. Це - крапля в морі. Вчора прозвітували, що зі всіх втікачів колишньої влади зібрали 50 кілограмів золота. Там один батон тільки вартий 10".

Парасюк розповів, що поки що у Верховній Раді не назбирали необхідних 150 підписів  для звільнення Яреми.

"Це буде нелегко, ще треба назбирати більше 230 для того, щоб він пішов у відставку. Пройде 2-3 місяці і ви мене питатимете, чому не розкриваються злочини по Майдану.

Нагадаємо, що вчора парламентський комітет з питань протидії корупції визнав незадовільною роботу Генеральної прокуратури. На засідання комітету замість Яреми приходив звітувати його заступник. За повідомленням народного депутата Єгора Соболєва в Раді вже назбирали 45 підписів за відставку теперішнього Генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «Парасюк не проти зайняти місце Яреми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути