середа, 22 квітня 2015 11:17

Відтермінування по вільній торгівлі України з ЄС більше не буде - Томбінський

Відтермінування по вільній торгівлі України з ЄС більше не буде - Томбінський
ipress.ua

Євросоюз не розглядає подальшого відтермінування або перегляду впровадження поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі з Україною.

Про це заявляє голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський.

"Європейська комісія готова детально розглянути занепокоєння Росії та спробувати знайти рішення щодо цих аспектів в рамках гнучкості поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Однак подальша відстрочка впровадження поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі або перегляд угоди не розглядається", - сказав дипломат, коментуючи результати тристоронніх переговорів між Україною, ЄС і Росією.

Як повідомлялося раніше, Україна, Росія і Євросоюз 20-21 квітня відновлять технічні консультації щодо питання імплементації Угоди про поглиблену і всеосяжну зону вільної торгівлі між Україною і ЄС з метою вирішення питань, які непокоять РФ.

Нагадаємо, що 19 вересня Єврокомісія внесла на розгляд Ради ЄС та Європарламенту пропозиції про відстрочку тимчасового застосування Угоди про асоціацію в частині поглибленої та всеохопної зони вільної торгівлі. Цією пропозицією ЄС повинен затвердити рішення, яким преференції буде продовжено до 31 грудня 2015 року.

 

Зараз ви читаєте новину «Відтермінування по вільній торгівлі України з ЄС більше не буде - Томбінський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути