Ексклюзиви
неділя, 02 вересня 2012 19:19

Останні місяці Ради: мажоритарники будуть активні, решта ділитимуть місця - прогноз

Останні місяці Ради: мажоритарники будуть активні, решта ділитимуть місця - прогноз
Експерт прогнозує активність мажоритарників на останніх засіданнях парламенту. Фото: kremenchug.ua

Найбільшу активність на останніх засіданнях Верховної Ради проявлятимуть народні депутати, які на наступних парламентських виборах балотоватимуться за мажоритарними округами.

Таку думку висловив голова правління "Українського клубу" Роман Кухарук у ефірі "Ера-FM".

"Активнішими в цьому "залишку" парламенту, що триватиме два місяці, будуть мажоритарники, які мають надію виграти. Що стосується списків, особливо комуністів, Партії регіонів і так званої Об'єднаної опозиції, то принаймні 50-70 позицій у кожному списку переконані, що вони вже народні депутати. Очевидно, вони вестимуть переговори про формування наступної більшості, про посаду голови Верховної Ради, першого заступника, заступника, про комітети, про склад наступного уряду, який зміниться за будь-яких обставин, про склад Адміністрації президента", - сказав він.

Експерт також спрогнозував оновлення у Партії регіонів.

"Розкладка політичних сил в оточенні президента, коли з шести груп впливу в Партії регіонів залишилися дві плюс "сім'я" - абсолютно нова. З нового парламентського чистого листа буде розпочато дуже багато політичних ка'єр. Так само дуже багато політичних кар'єр буде припинено", - зазначив Кухарук.

Нагадаємо, 1 вересня на виборчому окрузі №97 у Броварах Київської області проводилася незаконна агітація за Партію регіонів і кандидата в народні депутати Сергія Федоренка, який є особистим масажистом прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Зараз ви читаєте новину «Останні місяці Ради: мажоритарники будуть активні, решта ділитимуть місця - прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути