субота, 30 липня 2011 15:54

Восени уряд проведе реформи або оновить кадри - експерт

Восени уряд проведе реформи або оновить кадри - експерт

Літнє міжсезоння стане шансом для уряду підготувати пакет ефективних реформ, які він внесе до парламенту вже в перші дні роботи. При цьому, якщо пакет реформ не буде підтриманий суспільством і парламентом, керівництво уряду саме підніме питання про кадрове оновлення. Таку думку висловив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

"Зараз парламентські канікули дають унікальний шанс уряду використовувати люфт у часі для остаточної підготовки цілого пакету реформ, який у перших числах вересня очевидно буде направлений до парламенту. Швидше за все, за кожним з принципових документів буде закріплений чиновник, якиц своєю посадою відповідатиме за обговорення і проходження законопроекту. Простіше кажучи, восени уряд Азарова або проведе ряд ефективних реформ, або запропонує пакет кадрових оновлень Кабміну", - заявив Голобуцький, якого цитує прес-служба Агентства моделювання ситуацій.

Також, на думку експерта, влітку уряд зосередиться на координації роботи регіональної влади.

"Судячи з усього, центральна влада більше не має наміру покривати прорахунки губернаторів. Від ступеня ефективності роботи при зборі врожаю, підготовки до опалювального сезону, здачі об'єктів до Євро-2012, буде залежати доля багатьох регіональних чиновників. Восени на місцях цілком очікувані кадрові ротації", - додав він.

Раніше повідомлялося, Янукович готується розігнати місцевих чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Восени уряд проведе реформи або оновить кадри - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути