середа, 24 серпня 2011 15:15

Опозиціонери встановили "Меморіал жертв політичних репресій режиму Януковича"

Опозиціонери встановили "Меморіал жертв політичних репресій режиму Януковича"

На місці бійки спецпідрозділу "Бекрут" з учасниками мирної ходи встановили пам'ятну дошку. Її розмістили на паркані біля колишнього Будинку вчителя. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Ця невеличка дошка покрита "серебрянкою". На ній напис "Меморіал жертв політичних репресій режиму Януковича". Її планували встановити раніше біля Адміністрації президента.

"Ми цю дошку робили всю ніч зі своїм помічником, - розповідає голова правління Коаліції учасників Помаранчевої революції Сергій Мельниченко, - через те, що ідея прийшла лише вчора ввечері. Букви робили із суміші борошна та клею ПВА. Все покрили "серебрянкою".

Мельниченко зауважив, що є ідея замовити таку залізну дошку.

Він також розповів, що під час сутички з "Беркутом" проти нього застосували сльозогінний газ.

"Так ми у відповідь зірвали з "беркутівця" каску та почали бити його. З нього злетіли берци, то ми їх кинули назад. Хлопця потім заштовхали назад до групи "беркутівців", - сказав він.

Він повідомив, що каска, зірвана з бійця спецпідрозділу, забрана заступником лідера партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим як трофей.

Наразі, люди рухаються до наметового містечка, який знаходиться під Печерським судом.

Нагадаємо, Турчинов закликав учасників мирної ходи йти на Майдан Незалежності різними шляхами, аби уникнути сутичок з міліцією. Попросив приходити людей зі своїми транспарантами та прапорами.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери встановили "Меморіал жертв політичних репресій режиму Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути