Ексклюзиви
неділя, 23 жовтня 2011 11:33

Опозиція дорікає Януковичу золотими унітазами в "Межигір'ї"

Опозиція дорікає Януковичу  золотими унітазами в "Межигір'ї"

Народний депутат із фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський вважає проект бюджету на 2012 рік антисоціальним. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це бюджет погіршення життя простого громадянина. Там враховані всі забаганки і побажання представників тіньового капіталу Партії регіонів. В той же час, йде реальне скорочення соціальних видатків. На утримання бюрократичного апарату влади, починаючи із центральних органів, закінчуючи місцевим самоврядуванням, йде 16,6 мільярди гривень. На соціальні програми буде всього 13,9", - зауважив депутат.

За його словами, на наступний рік збільшують фінансування силових структур.

"Промовиста одна цифра. Якщо армію на наступний рік скорочують на вісім тисяч, то кількість працівників прокуратури буде збільшена із 16 до 18 тисяч. У прокурорів великі зарплати  у порівнянні з іншими – від трьох до десяти тисяч. Їм ще треба кабінети, машини і таке інше. Це все виллється у мільярди бюджетних коштів. А Могильов просить на міліцію 13,5 мільярди гривень, і то йому мало, каже: "Дайте ще три зверху", - зазначив Павловський.

"Бютівець" наголосив, що на утримання президента та його Адміністрації виділяється найбільша за останні роки сума – півтора мільярди гривень.

"В минулому році було мільярд. Здалося, що цього замало. Тому збільшили. Навіщо? А золоті унітази в "Межигір'ї", а дороги туди прокладати та ремонтувати, а охорона?!", - додав політик.

Нагадаємо, у четвер парламент прийняв у першому читанні проект бюджету на 2012 рік.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція дорікає Януковичу золотими унітазами в "Межигір'ї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути