понеділок, 20 жовтня 2014 22:49

Одеський НПЗ просить Порошенка розібратися з незаконним переміщенням палива правоохоронцями

Одеський НПЗ просить Порошенка розібратися з незаконним переміщенням палива правоохоронцями
Фото: vetekgroup-onpz.com

Трудовий колектив Одеського нафтопереробного заводу (у кількості 373 осіб) заявляє про незаконні спроби правоохоронців перемістити нафтопродукти заводу на зберігання третім особам. Про це йдеться у відкритому листі трудового колективу Одеського НПЗ до вищого керівництва країни - президента, прем'єр-міністра, головb ВР, генпрокурора, міністра МВС.

"У жовтні правоохоронні органи почали проявляти активні дії, спрямовані на переміщення нафтопродуктів на зберігання третім особам, які пов'язані з одним гравцем на ринку нафтопродуктів, який намагається його монополізувати... Просимо вас взяти ситуацію з нашим підприємством на особистий контроль і забезпечити не тільки об'єктивне розслідування, але й дотримання всіх прав і законних інтересів Одеського НПЗ", - сказано в ньому.

Колектив просить керівництво країни посприяти припиненню, на їхню думку, незаконних дій щодо підприємства, зокрема, мова йде про нібито замінування заводу й допуск на об'єкт невідомих осіб для виміру кількості і якості нафтопродуктів.

Як відомо, у лютому міліція почала розслідування за фактом наявності контрабандних нафтопродуктів на Одеському НПЗ, що належить бізнесменові й власникові групи компаній СЄПЕК Сергію Курченку.

У березні міліція заарештувала близько 60 тис. тонн палива на суму близько 70 млн доларів на Одеському НПЗ.

Зараз ви читаєте новину «Одеський НПЗ просить Порошенка розібратися з незаконним переміщенням палива правоохоронцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути