середа, 24 вересня 2014 02:50

ОБСЄ розширить місію на Донбасі до 350 спостерігачів - МЗС

ОБСЄ розширить місію на Донбасі до 350 спостерігачів - МЗС
Фото: OSCE

За даними МЗС України, ОБСЄ планує збільшити кількість спостерігачів на сході України до 350 осіб. Зараз на Донбасі перебувають 78 представників спостережної місії, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Організація з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) планує збільшити кількість представників своєї моніторингової місії на Сході України до 350 осіб і розширити територію спостереження за дотриманням режиму припинення вогню. Про це у вівторок, 23 вересня, заявив представник міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

За словами представника МЗС, станом на 23 вересня, в Донецькій і Луганській областях знаходяться 78 спостерігачів від ОБСЄ: 32 - в Сєвєродонецьку, 14 - в Краматорську, 20 - в Донецьку і 12 - у Маріуполі. Забезпечення моніторингу та верифікації режиму незастосування зброї з боку ОБСЄ є одним з дванадцяти пунктів домовленостей, яких досягла тристороння контактна група в Мінську.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ розширить місію на Донбасі до 350 спостерігачів - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути