вівторок, 04 лютого 2014 12:05

Про повернення до Конституції 2004 року треба питати в Януковича - Герман

Про повернення до Конституції 2004 року треба питати в Януковича - Герман
Ганна Герман Фото: liga.net

У президента Віктора Януковича була звичайна простуда, із якої він дуже швидко вийшов.Тому розмови про крововилив - це не правда.

Про це у коментар Gazeta.ua розповіла народний депутат України Ганна Герман.

"Уже вчора від президента Віктора Януковича ми почули дуже позитивні посили. Дуже спокійні,позитивні і впевнені. Я думаю, він шукає шляхи для врегулювання ситуації. Він постійно зараз над цим працює. Дуже з багатьма людьми консультується, радиться, вислуховує різних експертів і світових і українських. Я відчула такий спокій і впевненість з його боку і вірю в те, що він знайде шляхи. Він кілька разів повторив про те, що зробить усе аби уникнути силових варіантів", - заявила нардеп.

На уточнюче запитання, чи одним зі шляхів виходу з кризи може бути поверення до Конституції 2004 року, Герман зауважила: "Я про це не сказала. Про це треба питати в президента".

Вона також зазначила, що нічого не чула про сьогоднішній можливий приїзд Януковича у ВРУ. До слова, про це йдуть розмови в кулуарах Ради.

"Я не думаю, що можливе голосування у поверненні до старої Конституції. Поки що це ідея, яка не визріла. Можливо щось вирішиться до кінця тижня", - зауважила Герман.

Також нардеп назвала провокацією те, що на посаду прем'єра претендує Петро Порошенко.

"Це спекуляції преси. Щодо інформації про Клюєва на цю посаду, то він зараз на правильному місці в Адміністрації президента", - резюмувала Герман.

Зараз ви читаєте новину «Про повернення до Конституції 2004 року треба питати в Януковича - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути