субота, 14 червня 2014 11:06

Маємо розробити тактичну ядерну зброю - Богословська

Маємо розробити тактичну ядерну зброю - Богословська
Фото: dt.ua

Президент Петро Порошенко усвідомлює: люди голосували за нього не як за особистість, а як за символ вирішення проблем країни. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповіла народний депутат Інна Богословська.

"Голосували за людину, яку не можна назвати "совком". Десовєтизація України — це його головне завдання. Ющенко весь час це декларував, але зробити не зміг. Бо був "советским человеком". А Порошенко — свідомий капіталіст. Знає: гроші з неба не падають, їх треба заробити. Його безперечний плюс, що представляє реальний сектор економіки. Україні саме його треба розвивати", - зазначила нардеп.

За її словами, ще один серйозний виклик — наше місце в міжнародній системі безпеки, захист кордонів і територіальна цілісність.

"Модель, що побудували після Другої світової війни, зруйнована. Почалося це з Косово, завершилося Україною. Ми повинні розуміти, що в НАТО нас не приймуть, доки є геополітична вісь Берлін — Москва — Париж. Тому для гарантування власної безпеки повинні терміново — за два роки — розробити тактичну ядерну зброю. Для цього є всі можливості. Україні не забезпечили територіальну цілісність і безпеку після відмови від ядерної зброї. Тому ніхто не може висувати будь-які претензії щодо по¬новлення ядерних техно-логій", - наголосила Богословська.

Зараз ви читаєте новину «Маємо розробити тактичну ядерну зброю - Богословська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути