субота, 30 листопада 2013 05:20

Нова петиція: США просять допомогти повалити владу Януковича

Нова петиція: США просять допомогти повалити владу Януковича
Віктор Янукович: antikor.com.ua

Ввечері 29 листопада на сайті Білого дома США з'явилась нова петиції під назвою "Підтримайте народ України в мирному поваленні нинішнього уряду".

Петиція вже назбирала понад 7,5 тис. підписів, передає УНН.

"Нинішній уряд України зіпсований і не думає про людей. Країна має жахливі дорожні умови та велику кількість людей, котрі живуть за межею бідності. Чиновники та їхні сім'ї стоять над законом. Президент України і правляча партія масово вкрали державний бюджет, обдурили людей і неодноразово демонстрували своє зверхнє ставлення до них. Вони не виконують своїх обов'язків. Останньою краплею була відмова президента Віктора Януковича підписати Угоду про асоціацію з ЄС", - йдеться в петиції

У зверненні просять підтримати Україну у поваленні нинішньої влади мирним шляхом, проведення демократичних виборів у новий парламент і притягнути до відповідальності всіх винних осіб, присутніх у владі.

Слід зазначити, що Білий дім повинен розглянути петицію, якщо вона набере 100 тис. голосів до 29 грудня.

Нагадаємо, під петицією до Адміністрації президента США з вимогою запровадити санкції проти президента Віктора Януковича та членів українського уряду підписалися вже понад 100 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «Нова петиція: США просять допомогти повалити владу Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути